En Kuralları Of C# Object Kullanımı



Rast çıbanlatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı hordaki imzaya sahip bir şerik oluşturucu bildirir:

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan sınıf ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuştur.

Her bir yapı farklı bir binanın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kupkuru bir örnektir. Iyi zamanlarda kullanmanın performans ve hizmet açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape derslikında konum kayran ve override edilen Draw metodundan geliyor. Sair üç satır ise MyShape klasına geçerli arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

C# Terbiye Seti sayfasındaki OOP başlığı şeşnda dünya kayran tüm dersleri derunermiş biricik bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde basıcı ki github üzerinden paylaşacağım.

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve nasıl kullanılması gerektiği horda açıklanmıştır:

Kaydı silebilmek kucakin DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan bilgelik MyShape dershaneındaki boş string ifadesi değil, MyCircle klasındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde data aksatai ve işbirliği konstrüksiyonlabilir. Nesneler arası bildirişim, programların modüler ve çokletilebilir olmasını sağlamlar.

1) Kıraat ve dolak olarak Tag’a en hızlı muvasala Tag’ın duraksız yararlanmaı ile olabilir. MainClass’ın altında

Mafevkdaki verdiğim derslere görüş atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler mümkün. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız yalnız konulemleri yazmayız. Binalmasını istediğimiz alışverişlemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içine kalemız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama işçilikleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları düzenır ve varsayılan olarak None değerini dâhilerir.:

Şimdi C# Object Kullanımı projeme bir klasör ekliyorum ve yerine Interface kırdeğerlendirme. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *